HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
ETZ Elisabeth
Home Oplossingen Projectenoverzicht ETZ Elisabeth

ETZ Elisabeth

Tilburg 50 mio 20.000 m2 Q3 2024 - Q3 2031
Als onderdeel van de vernieuwing van het ETZ Elisabeth (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zal er een nieuwe verpleegafdeling worden gebouwd, samen met een acuut blok voor spoedzorg, een apotheek, mondzorg en maar liefst 6 operatiekamers. Tevens wordt er een parkeergarage gerealiseerd op het terrein aan de Hilvarenbeekseweg.
De bouw van deze nieuwe faciliteiten vormt fase 1 van het grootschalige vernieuwingsproject van het ziekenhuis. Het ETZ Elisabeth zal hiermee de capaciteit vergroten en de zorgfaciliteiten upgraden om te voldoen aan de groeiende behoeften van de gemeenschap.

De nieuwe verpleegafdeling zal een comfortabele en moderne omgeving bieden voor de patiënten, met state-of-the-art voorzieningen en een hoogwaardige zorgervaring. Het acuut blok zal de spoedzorg centraliseren en efficiënter maken, waardoor snelle en effectieve behandelingen mogelijk zijn in noodsituaties.

Met de toevoeging van een apotheek en mondzorg wordt er een breder scala aan medische diensten aangeboden, waardoor patiënten op één locatie toegang hebben tot uitgebreide zorg.

Daarnaast zal de nieuwe parkeergarage de parkeercapaciteit vergroten en zorgen voor gemakkelijke toegang voor zowel patiënten als bezoekers. Het ETZ Elisabeth erkent het belang van goede parkeervoorzieningen om stress te verminderen en een soepele ervaring voor iedereen te garanderen.

De bouw van het nieuwe ziekenhuis zal in 2024 van start gaan, terwijl de bouw van de parkeergarage gepland staat voor 2028. Deze vernieuwingen zijn een essentieel onderdeel van de visie van het ETZ Elisabeth om hoogwaardige zorg te bieden en tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van de gemeenschap in de regio.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld