HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
EDGE Eindhoven
Home Oplossingen Projectenoverzicht EDGE Eindhoven

EDGE Eindhoven

Eindhoven 41 mio 41.000 m2 Q2 2024 - Q3 2026
Op een strategische locatie aan de Stationsweg en Dommel wordt het 'EDGE Eindhoven' project gerealiseerd. Dit opwindende initiatief omvat een indrukwekkend kantoorgebouw met een oppervlakte van 26.000 vierkante meter, aangevuld met commerciële ruimtes van 378 vierkante meter en een aantrekkelijke horecagelegenheid.
Het project gaat echter verder dan alleen werkplekken en zakelijke faciliteiten. Ook wordt er aandacht besteed aan de leefbaarheid van het gebied, met de bouw van 175 huurappartementen verspreid over een ruimte van 15.000 vierkante meter.

Naast woningen en werkruimten worden praktische voorzieningen niet vergeten. Er zal een fietsenstalling worden aangelegd om duurzaam vervoer te bevorderen, evenals parkeerplaatsen voor optimale bereikbaarheid.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van het 'EDGE Eindhoven' project, getuige het streven naar een BREEAM 'Excellent' certificering. Dit bewijst de toewijding aan milieuvriendelijke en energie-efficiënte bouwpraktijken.

Het project heeft echter enige vertraging opgelopen vanwege bezwaren die zijn ingediend bij de Raad van State. Ondanks deze hindernis blijft 'EDGE Eindhoven' een veelbelovende toevoeging aan de stedelijke omgeving, waar wonen en werken naadloos samenkomen in een modern en duurzaam complex.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld