HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Ede-Wageningen: Station van de Toekomst
Home Oplossingen Projectenoverzicht Ede-Wageningen: Station van de Toekomst

Ede-Wageningen: Station van de Toekomst

Station Ede-Wageningen gaat de komende jaren op de schop. En ook het omliggende gebied zal aangepakt worden. Het moderne ontwerp is verzorgd door de architecten en ingenieurs Mecaano/Movares en vervolgens verder uitgewerkt door RHDHV. Het aannemerskwartet EdesPoort – bestaande uit Van Hattum, Blankevoort, VolkerRail en Van Wijnen – gaat het station verbouwen, vernieuwen én verduurzamen. 

Eind 2021 zijn de eerste bouwactiviteiten gestart. Het nieuwe station is naar verwachting in 2025 af en wordt gekenmerkt door moderne architectuur, duurzaamheid, open ruimtes en de verbinding met de Veluwse natuur. Het wordt dan ook ‘het station van de toekomst’ genoemd. Vanaf 1 augustus 2022 draat Velox bij aan dit project, in de vorm van een Projectleider Werktuigbouwkunde voor onze opdrachtgever B&V Techniek.

Hoe Velox bijdraagt – en jij misschien ook!

We zijn ontzettend enthousiast dat we aan dit project bij mogen dragen. Vanaf 1 augustus 2022 is er een Velox-collega in de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde werkzaam op dit project bij onze opdrachtgever B&V Techniek. Aangezien het station omgeven wordt door mens én natuur, is het belangrijk dat we de negatieve gevolgen voor beide zoveel mogelijk beperken. Logistiek gezien kan dat voor uitdagingen zorgen. Mede daarom is het een uitdagend project dat vakexperts behoeft, om het station zo omgevingsvriendelijk te realiseren.

Wil je ook helpen om project Station Ede-Wageningen te realiseren?

Velox is bij dit project betrokken en zet professionals zoals werkvoorbereiders en engineers in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project Station Ede-Wageningen of een vergelijkbaar project? Bekijk dan hier onze vacatures, stuur een open inschrijving in of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

Ede-Wageningen: Station van de Toekomst

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Pieter Bongers Sales Consultant Bouwkunde
Pieter Bongers