HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Eastern Heights (The Village Amsterdam)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Eastern Heights (The Village Amsterdam)

Eastern Heights (The Village Amsterdam)

Amsterdam 150 mio 100.000 m2 Q1 2024 - Q1 2027
In het gebiedsontwikkelingsproject Amstel III zal het project 'Eastern Heights' worden gerealiseerd. Op de locaties Paasheuvelweg 6, 8, 14, 39/50 en 44 zullen kantoorgebouwen worden gesloopt om plaats te maken voor een divers woonaanbod en andere voorzieningen.
Het project omvat de bouw van vier gebouwen met in totaal 745 woningen. Deze woningen zullen worden verdeeld over verschillende huurcategorieën, met 181 sociale huurwoningen, 316 middeldure huurwoningen en 248 duurdere huurwoningen. Hierdoor wordt een gevarieerde woonomgeving gecreëerd die tegemoetkomt aan de behoeften van verschillende huishoudens.

Daarnaast zal er een kantoorgebouw van 16.000 m2 worden ontwikkeld, inclusief een bedrijfsrestaurant. Dit biedt ruimte voor diverse zakelijke activiteiten. Er zal ook 3.000 m2 aan voorzieningen worden gerealiseerd, waaronder sportfaciliteiten en horecagelegenheden. Dit draagt bij aan de leefbaarheid en het creëren van een levendige gemeenschap.

Om tegemoet te komen aan de parkeerbehoeften, zullen er twee ondergrondse parkeergarages worden gebouwd. Dit zorgt voor voldoende parkeermogelijkheden voor bewoners en bezoekers. Met het project 'Eastern Heights' wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van het Amstel III-gebied. Het biedt een aantrekkelijke woonomgeving, nieuwe werkgelegenheid en diverse voorzieningen, wat zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en vitaliteit van het gebied.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg