HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Duet
Home Oplossingen Projectenoverzicht Duet

Duet

Nijmegen 58 mio 50000 m2 Q4 2024 - Q4 2026
Het project 'Duet', gelegen aan de Nieuwe Hezelpoort, brengt een innovatieve benadering van stedelijk wonen met zijn multifunctionele woontoren. Deze omvat 172 koopappartementen, 90 sociale huurappartementen, 40 studentenwoningen, en 81 middeldure huurappartementen, waarmee het diverse woonaanbod tegemoetkomt aan verschillende behoeften binnen de gemeenschap.
Duet onderscheidt zich door een uniek ontwerp dat buurten stapelt, waardoor er op maaiveldniveau extra ruimte vrijkomt voor een levendig plein met terrassen, een buurtwoonkamer, winkels en horeca, die allemaal uitnodigen tot verblijf en interactie. Het dakpark, beheerd door de buurt, bevordert gemeenschapsactiviteiten en versterkt de sociale cohesie door gezamenlijke groenvoorzieningen en ontmoetingsruimten.

De integratie van een historische, circulair ontworpen stadsmuur, gecreëerd door lokale kunstenaars in het parkeergebouw met 573 plaatsen, onderstreept de duurzame visie van het project. 'Duet' streeft ernaar een circulair icoon te worden dat duurzaamheid en gemeenschapszin bevordert, terwijl het een naadloze verbinding vormt tussen verschillende stadsdelen, waardoor het een voorbeeld wordt van moderne, inclusieve stadsontwikkeling.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek