HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Distributiecentrum JYSK
Home Oplossingen Projectenoverzicht Distributiecentrum JYSK

Distributiecentrum JYSK

Lelystad 108 mio 130.000 m2 Q4 2023 - Q2 2025
Er wordt momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van een modern distributiecentrum met zowel een warehouse als kantoorfaciliteiten op het Flevokust haven bedrijventerrein, gelegen aan de Buitenhavenweg. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met het bedrijf 'JYSK'.
De constructie van het distributiecentrum vordert gestaag. De voorbereidende werkzaamheden, waaronder het plaatsen van de landfill en het aanbrengen van heipalen voor de highbays, zijn momenteel in uitvoering. Dit legt de basis voor de verdere bouw.

De ruwbouw van het distributiecentrum zal naar verwachting van start gaan in het vierde kwartaal van 2023. Gedurende de bouwperiode zal 'JYSK' tijdelijk gebruik maken van het naastgelegen distributiecentrum om hun activiteiten voort te zetten.

Een opvallend kenmerk van dit project is de inzet op duurzaamheid. Het distributiecentrum zal worden uitgerust met LED-verlichting, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en een verminderde ecologische voetafdruk.

Kortom, de constructie van een modern en functioneel distributiecentrum voor 'JYSK' op het Flevokust haven bedrijventerrein is in volle gang. Met duurzame elementen zoals LED-verlichting wordt gestreefd naar een efficiënt en milieuvriendelijk eindresultaat.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld