HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
De Nieuwe Honig
Home Oplossingen Projectenoverzicht De Nieuwe Honig

De Nieuwe Honig

Nijmegen 50 mio 24.000 m2 Q4 2023 - Q4 2027
Het betoverende 'De Nieuwe Honig' project omvat de volledige renovatie en herbestemming van de historische voormalige Honigfabriek tot een veelzijdig complex. Dit zal een uniek boutique hotel, diverse horecagelegenheden, flexibele werkruimtes en bijeenkomstfaciliteiten omvatten, evenals een bloeiend cultuurcluster met een intiem theater, een podium voor live muziek, exporuimtes en een kunstgalerij. Bovendien zal dit project een eigentijdse woontoren integreren met 42 appartementen voor middelhoge huur en 41 luxe vrijesectorwoningen aan de schilderachtige Waalbanddijk.
Het iconische ontwerp van de woontoren, in harmonie met de bestaande gebouwen en de openbare ruimte, streeft naar het creëren van een levendig en diverse ontmoetingsplek in het Waalfront. De dubbelhoge plint van het woongebouw biedt ruimte voor commerciële activiteiten en wellness- en sportvoorzieningen. De nieuwbouwsectie beschikt over een eigen kelder voor bergingen en fietsenstallingen, die direct verbonden zijn met de parkeergarage voor het gemak van bewoners.

Binnen deze plint worden drie niveaus gereserveerd voor ongeveer 42 middelhuur appartementen. Deze delen een collectieve daktuin en bieden een aangename woonsfeer. Bovenop deze niveaus verrijst de toren met circa 41 exclusieve koopwoningen in het hogere marktsegment. Hierbij wordt veel nadruk gelegd op ruimtelijkheid, uitzicht, buitenruimte en een unieke architectonische signatuur, wat resulteert in een verfijnde woonsfeer die de omgeving verrijkt.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg Sales Consultant Bouwkunde
Arie Wallenburg