HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
De Nederlandsche Bank DNB
Home Oplossingen Projectenoverzicht De Nederlandsche Bank DNB

De Nederlandsche Bank DNB

Amsterdam 80 mio 54.111 m2 Q3 2020 - Q1 2024
Het hoofdkantoor van 'De Nederlandsche Bank DNB' aan het Frederiksplein zal onderhevig zijn aan een grondige renovatie, verbouwing en verduurzaming. Deze aankomende transformatie werd voorafgegaan door een voormalige Europese aanbestedingsprocedure. Het belangrijkste kenmerk van deze aanbesteding was dat het een niet-openbare procedure betrof, wat inhoudt dat de deelnemende partijen werden geselecteerd op uitnodiging.

Deze aanstaande renovatie en verbouwing zijn een belangrijke stap om het hoofdkantoor van 'De Nederlandsche Bank DNB' aan te passen aan moderne normen en duurzaamheidseisen. Het Frederiksplein-gebouw, een baken van financiële autoriteit, zal naar verwachting worden getransformeerd tot een eigentijdse en energiezuinige werkomgeving die voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van technologie, efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Hoewel de aanbestedingsprocedure niet-openbaar was, weerspiegelt de aanpak de zorgvuldige planning en selectie van expertise om dit prestigieuze project tot een succes te maken. Naarmate de renovatie en verduurzaming vorderen, zal het gebouw niet alleen zijn oorspronkelijke pracht behouden, maar ook de weg wijzen naar een meer ecologisch bewuste en moderne toekomst voor 'De Nederlandsche Bank DNB'.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld