HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
De Dreef Residential Tower / Dreeftoren
Home Oplossingen Projectenoverzicht De Dreef Residential Tower / Dreeftoren

De Dreef Residential Tower / Dreeftoren

Amsterdam 30 mio 30.000 m2 Q2 2023 - Q4 2025

Er worden 312 appartementen opgericht in het project 'De Dreef Residential Tower', gelegen aan de Haaksbergweg / De Corridor. Deze appartementen worden verdeeld over verschillende huurcategorieën: 20% wordt toegewezen aan sociale huurwoningen, 40% aan middenhuurwoningen en nog eens 40% aan vrije sector huurwoningen, bekend als 'Friends-woningen'. Het project omvat tevens de constructie van een ondergrondse parkeergarage.

Roodenburg Installatiebedrijf is verantwoordelijk voor de installatie van werktuigkundige, sanitaire en sprinklersystemen binnen het gebouw. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat de technische aspecten van het complex voldoen aan de hoogste normen en bijdragen aan het comfort en de veiligheid van de toekomstige bewoners.

'De Dreef Residential Tower' belichaamt modern woondesign en functionaliteit. Het project is strategisch gelegen en biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden, passend bij verschillende inkomensgroepen. Met een zorgvuldige balans tussen sociale huur, middenhuur en vrije sector woningen, en de inzet van Roodenburg Installatiebedrijf voor hoogwaardige technische systemen, belooft dit een welvarende en comfortabele woonomgeving te worden voor een gevarieerde gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen