HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
'De Centrale' - Kavel 1 Amstel Business Park Zuid
Home Oplossingen Projectenoverzicht 'De Centrale' - Kavel 1 Amstel Business Park Zuid

'De Centrale' - Kavel 1 Amstel Business Park Zuid

Ouder Amstel 25 mio 20.000 Q2 2024 - Q2 2026
Welkom bij 'De Centrale', een veelzijdig nieuw project gelegen aan de Pieter Braaijweg in het Amstel Business Park Zuid, binnen de gemeente Ouder Amstel. Dit project is een toonbeeld van moderniteit en duurzaamheid, een plaats waar werk, ontspanning en creativiteit samenkomen.
Het hart van 'De Centrale' is het hotel, dat een indrukwekkende 12.000 m2 beslaat. Hier kunnen gasten genieten van comfort en stijl, met alle moderne gemakken die men van een hedendaags hotel mag verwachten. Maar 'De Centrale' gaat verder dan alleen accommodatie. Het wordt een bruisende hub voor creativiteit en ondernemerschap, met circa 2.500 m2 aan ruimte speciaal ontworpen voor broedplaatsen en creatieve bedrijven.

Daarnaast wordt er 2.500 m2 gereserveerd voor leisure-activiteiten, waaronder een state-of-the-art fitnessclub. Deze ruimte zal zorgen voor een actieve en gezonde levensstijl voor zowel hotelgasten als lokale bewoners.

'De Centrale' biedt ook culinaire ervaringen met een café, restaurant en bakker, samen goed voor ongeveer 500 m2. Hier kunnen bezoekers genieten van heerlijke maaltijden en ontspannen in een sfeervolle omgeving. Bovendien wordt er een wasserette aangeboden, wat bijdraagt aan het gemak voor zowel gasten als buurtbewoners.

Dit project onderscheidt zich door zijn streven naar een BREEAM Outstanding certificaat, wat benadrukt dat duurzaamheid een kernwaarde is in de ontwikkeling van 'De Centrale'. Het belooft niet alleen een nieuwe bestemming te worden in Amstel Business Park Zuid, maar ook een voorbeeld van hoe moderne ontwikkelingen kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

'De Centrale' wordt een levendige en inspirerende plek waar mensen kunnen werken, ontspannen, ontmoeten en genieten, allemaal binnen de dynamische setting van het Amstel Business Park Zuid.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld