HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
De Beyart
Home Oplossingen Projectenoverzicht De Beyart

De Beyart

Maastricht 70 mio 35.000 m2 Q2 2023 - Q1 2027
De Beyart is een ambitieus project in Maastricht dat zich richt op de transformatie van een voormalig kloostercomplex tot een moderne woon- en zorgomgeving voor ouderen. Het project wordt uitgevoerd door woningcorporatie Servatius, in samenwerking met de gemeente Maastricht en diverse andere partners.
Het voormalige kloostercomplex, dat dateert uit de 17e eeuw, wordt omgebouwd tot een moderne woon- en zorglocatie met 76 zorgappartementen en 49 sociale huurwoningen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en behoud van het historische karakter van het gebouw. Zo worden er zonnepanelen geïnstalleerd en wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast wordt het oorspronkelijke karakter van het gebouw zoveel mogelijk behouden en worden er diverse historische elementen gerestaureerd.
Het project is gericht op het creëren van een moderne, duurzame en inclusieve woon- en zorgomgeving voor ouderen, waarbij kwaliteit en leefbaarheid centraal staan. Het project draagt bij aan de ambitie van Maastricht om een leefbare en duurzame stad te zijn.

De Beyart is een belangrijke ontwikkeling voor Maastricht en biedt een antwoord op de groeiende vraag naar moderne woon- en zorgvoorzieningen voor ouderen. Het project is momenteel in uitvoering en wordt naar verwachting in 2027 opgeleverd.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen