HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Duurzaamste Datacenter ter wereld:  Westpoort
Home Oplossingen Projectenoverzicht Duurzaamste Datacenter ter wereld: Westpoort

Duurzaamste Datacenter ter wereld: Westpoort

In 2021 heeft Caransa Groep BV de ontwikkeling van het Datacenter Westpoort verkocht aan GGID (Great Grey Investments Data Center). Het Datacenter Westpoort zal bestaan uit drie 80 meter hoge torens met elk twaalf verdiepingen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 100.000 m2.

De ambities voor dit project zijn groot, want het datacenter wil de aller duurzaamste ter wereld worden. Het moet een zeer energie-efficiënt center worden, dat energiezuinige computers gebruikt en koeltechnieken toepast om het energiegebruik van het center terug te dringen. Dit initiatief past binnen de doelstellingen van Amsterdam, om 40% minder CO2 uit te stoten tegen het jaar 2025. Aan hoofdaannemers Cordeel Zetel Hoeselt en Cordeel Nederland BV de taak om dit project in goede banen te leiden.

Draag jij bij aan Datacenter Westpoort als Werkvoorbereider Elektrotechniek?

Momenteel zoekt het Datacenter nog naar een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek. Klinkt als muziek in je oren? Lees dan vooral verder!

In deze functie ben jij dé onmisbare schakel die dit project naar het hoogste niveau tilt. Je draagt zorg voor een optimaal functionerende bouwplaats en vormt een ijzersterk team met de Projectleiders, Monteurs, Engineers en de Uitvoerder. Jij bent onder meer verantwoordelijk voor:
  • Het maken van werktekeningen, kostprijsberekeningen en concept offertes
  • Het beheren van (logistieke) planningen
  • Het geven van werkinstructies
  • Zorg dragen voor een strakke organisatie op de bouwplaats
  • Een kritische, analytische en praktische blik op het gehele project
Voordat er ook maar één schop de grond in gaat, zorg jij er samen met de rest van het team voor dat alle bouwfasen perfect op elkaar zijn afgestemd. Ben jij degene die we zoeken? Bekijk dan de vacature en meld je aan!

Vraag informatie op over het project

Duurzaamste Datacenter ter wereld: Westpoort

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Engineers Installatietechniek
Nino Klieverik