HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Modulaire woningen in Eindhoven: maak kennis met Da Vinci Huis
Home Oplossingen Projectenoverzicht Modulaire woningen in Eindhoven: maak kennis met Da Vinci Huis

Modulaire woningen in Eindhoven: maak kennis met Da Vinci Huis

Eindhoven
In anderhalf jaar tijd weet bouwbedrijf Hurks meer dan 220 nieuwbouwwoningen te realiseren in de Eindhovense wijk Woensel West. Modulair bouwen volgens de menselijke maat, met het oog op een duurzame toekomst, is het streven.

Rond het voormalige Celsiusplein plaatst Hurks in opdracht van Woningcorporatie Trudo aankomende tijd hun eigen woningbouwconcept: Da Vinci Huis. Een modulair concept waar gebruik wordt gemaakt van prefab elementen. Het concept bestaat uit negen basis woningmodellen en er zijn ontelbare keuzemogelijkheden beschikbaar die aan alle eisen en wensen op het gebied van architectuur, verkaveling en afwerking voldoen.

Bijzonder aan dit project is de tijd waarin deze woningen worden gerealiseerd. De woningen worden casco met dak geplaatst en daar omheen wordt een dikke isolatie aangebracht. De buitenkant wordt wel gemetseld. Door de casco plaatsing en isolatie kunnen de werkzaamheden in de woningen parallel worden. Door deze werkwijze te hanteren kan een woning met 70 dagen klaar zijn.

Ook bijdragen aan een project als deze?

Velox is bij dit project betrokken door de bijdrage van een bouwkundig Uitvoerder die op het project werkzaam is. Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Copyright coverimage: Hugo Thomassen

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld