HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Cumulus Park Laanderpoort
Home Oplossingen Projectenoverzicht Cumulus Park Laanderpoort

Cumulus Park Laanderpoort

Amsterdam 120 mio 43.500 m2 Q3 2024 - Q3 2027
Het toekomstige kantoorgebouw in 'Cumulus Park', gelegen in Amsterdam Zuid-Oost naast het Cedar kantoor aan de Bijlmerdreef, belooft een dynamische toevoeging te worden aan het innovatiedistrict.
Dit project, gepland voor NSI en ING Laanderpoort, zal naast hoogwaardige kantoorruimtes ook een parkeergarage met 175 plaatsen en aantrekkelijke horecavoorzieningen omvatten.

Het ontwerp van het kantoorgebouw is gericht op het samenbrengen van gevestigde bedrijven en opkomende lokale ondernemers, start- en scale-ups, conform het HNK-concept. Deze synergie van gebruikers zal zorgen voor een levendige en innovatieve werkomgeving, waar samenwerking en creativiteit centraal staan.

Duurzaamheid vormt de kern van dit project, met als doel een BREEAM 'Outstanding' certificering te behalen en te voldoen aan de 'Paris-Proof' standaarden. Deze ambitie onderstreept het streven naar een milieubewuste en toekomstbestendige bouw.

Het kantoorgebouw in 'Cumulus Park' wordt niet alleen een fysieke ruimte voor zakelijke activiteiten, maar ook een voorbeeld van hoe moderne werkplekken kunnen bijdragen aan duurzame stedelijke ontwikkeling. Het belooft een plaats te worden waar duurzaamheid en bedrijvigheid elkaar ontmoeten, waardoor het een belangrijke rol zal spelen in de verdere ontwikkeling en vernieuwing van Amsterdam Zuid-Oost.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld