HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Codrico
Home Oplossingen Projectenoverzicht Codrico

Codrico

Rotterdam 300 mio 190.000 m2 Q2 2024 - Q4 2028
Welkom bij 'Codrico', een toekomstgericht project dat het fabrieksterrein aan de Giessenweg in de Rijnhaven op Katendrecht nieuw leven inblaast. Dit ambitieuze project belooft een bruisende toevoeging te worden aan de stad met de bouw van ongeveer 1.500 woningen, waaronder koop- en huurwoningen met 150 woningen specifiek in het sociale segment.
Het 'Codrico' project gaat verder dan alleen wonen. Het omvat ook de ontwikkeling van kantoren, winkels, horecagelegenheden en een cultuur- en Maritiem Centrum. Deze veelzijdige mix van functies zal zorgen voor een levendige en interactieve gemeenschap, waar mensen kunnen werken, winkelen, genieten en elkaar ontmoeten.

Een bijzonder aspect van dit project is de restauratie van de monumentale fabriek op het terrein, een eerbetoon aan het rijke industriële verleden van de locatie. Daarnaast zal het project een indrukwekkende nieuwe woontoren van 220 meter hoog herbergen, wat zorgt voor een iconisch nieuw silhouet in de skyline van de stad.

'Codrico' staat symbool voor de transformatie van Katendrecht, een gebied dat steeds meer uitgroeit tot een aantrekkelijke woon- en werkplek in de stad. Het project combineert historie met hedendaagse architectuur en stedelijke voorzieningen, en vormt een belangrijk onderdeel in de voortdurende ontwikkeling van de Rijnhaven.

Dit project is niet alleen een bouwontwikkeling; het is een visie op de toekomst van stedelijk leven, waarbij wonen, werken, cultuur en ontspanning samenkomen in een harmonieuze omgeving. 'Codrico' belooft een levendige en aantrekkelijke bestemming te worden, die bijdraagt aan de dynamiek en de leefbaarheid van Katendrecht en de bredere stad.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Engineers Installatietechniek
Nino Klieverik