HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Cobercokwartier
Home Oplossingen Projectenoverzicht Cobercokwartier

Cobercokwartier

Arnhem 56 mio 56,000 m2 Q3 2024 - Q2 2027
Op een historische locatie aan de Nieuwe Kade / Westervoortsedijk komt het inspirerende Cobercokwartier tot leven. Dit ambitieuze project omvat de bouw van 310 woningen, een diverse mix van huur- en koopwoningen. De verdeling tussen appartementen en grondgebonden woningen wordt nog nader bepaald, met als doel een gevarieerde en levendige woonomgeving te creëren.
Een bijzonder kenmerk van dit project is de renovatie van de historische melkfabriek op het terrein. Deze karakteristieke plek zal worden getransformeerd tot een unieke woonruimte, waarin het verleden samenvloeit met moderne gemakken.

Naast woningen biedt het Cobercokwartier ruimte voor diverse voorzieningen die de buurt tot leven zullen brengen. Een foodmarket, horecagelegenheden, culturele faciliteiten en zelfs een stadsbrouwerij zullen een bruisende atmosfeer creëren waar bewoners en bezoekers van kunnen genieten.

Dit project vertegenwoordigt niet alleen de bouw van woningen, maar ook de heropleving van een historische plek. Het Cobercokwartier zal een levendige woonwijk worden waar de charme van het verleden samengaat met hedendaags comfort en een bruisende gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek