HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Clarissentoren
Home Oplossingen Projectenoverzicht Clarissentoren

Clarissentoren

Tilburg 32 mio 29.000 m2 Q4 2023 - Q4 2026
Langs de karakteristieke Lange Nieuwstraat en het levendige Burgemeester Stekelenburgplein zal de 'Clarissentoren' verrijzen. Deze imposante woontoren, met een hoogte van 130 meter, zal ongeveer 250 appartementen huisvesten, waarbij de exacte verdeling tussen koop en huur nog nader bepaald zal worden.
Een ondergrondse parkeergarage, met plaats voor 375 voertuigen, zal zorgen voor gemak en ruimte in deze bruisende omgeving. Naast de woonruimte biedt de toren ook plek voor verschillende faciliteiten, waaronder horeca, kantoren, winkels en sportgelegenheden.

De 'Clarissentoren' wordt niet alleen een architectonisch baken, maar ook een levendig centrum van activiteit en gemeenschap in dit deel van de stad. Met een gevarieerd aanbod aan voorzieningen en woningen, belooft dit project een harmonieuze mix van modern wonen en stedelijke dynamiek te creëren in het hart van de stad.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.