HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Cartesiusdriehoek Fase 3
Home Oplossingen Projectenoverzicht Cartesiusdriehoek Fase 3

Cartesiusdriehoek Fase 3

Utrecht 100 mio 70.000 m2 Q1 2024 - Q2 2026
In de omgeving van de Locomotiefstraat, Koploperstraat en Perronlaan zal een nieuwbouwproject van woningen worden gerealiseerd, genaamd 'Cartesiusdriehoek fase 3'. Het exacte aantal en de verdeling tussen huur- en koopwoningen, evenals het type woningen, moet nog worden vastgesteld. Dit initiatief is een voortzetting van de stedelijke ontwikkeling in dit gebied.
Een opvallend kenmerk van dit project is het gebruik van LED-verlichting, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hierdoor wordt niet alleen ingezet op hoogwaardige woongelegenheid, maar ook op milieuvriendelijke aspecten. Het project bevindt zich in een dynamische fase van planning en ontwikkeling, waarbij er nauwlettend wordt gekeken naar de behoeften van de gemeenschap en de algemene duurzaamheidsdoelen.

De Cartesiusdriehoek fase 3 vormt een belangrijk onderdeel van de stedelijke groei en ontwikkeling, en zal naar verwachting een positieve impact hebben op de buurt en de bredere gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen