HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Burgemeesterkwartier
Home Oplossingen Projectenoverzicht Burgemeesterkwartier

Burgemeesterkwartier

Gouda 70 mio 87.500 m2 Q1 2024 - Q4 2026
Welkom in het 'Burgemeesterkwartier', een toekomstig woonparel gelegen in het Masterplan Spoorzone, specifiek op deellocatie 9, waar voorheen de Blokker locatie stond tussen de Antwerpseweg, Burgemeester Mijssingel en Burgemeester Jamessingel.
Dit grootschalige project omvat de bouw van 177 grondgebonden woningen en 473 appartementen, met een aantrekkelijke verdeling van 20% sociale huur, 10% middeldure huur en 70% vrije sector koop.

Het 'Burgemeesterkwartier' is meer dan een woonlocatie; het is een complete leefomgeving. Naast de diverse woonopties biedt het project ook ruimte aan maatschappelijke voorzieningen, waardoor er een bruisende gemeenschap ontstaat waar mensen kunnen wonen, werken en ontspannen. Voor de bewoners en bezoekers zullen er voldoende parkeergarages en fietsenstallingen beschikbaar zijn, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid en het wooncomfort van het gebied.

Dit project symboliseert een stap voorwaarts in stedelijke ontwikkeling. 'Burgemeesterkwartier' wordt gekenmerkt door moderne architectuur, duurzame bouw en een harmonieuze integratie met de omringende stadsdelen. Het belooft een levendige en aantrekkelijke wijk te worden, die zowel de lokale gemeenschap als de stad verrijkt.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld