VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Een enorm binnenstedelijk project in Amsterdam: Booking.com
Home Oplossingen Projectenoverzicht Een enorm binnenstedelijk project in Amsterdam: Booking.com

Een enorm binnenstedelijk project in Amsterdam: Booking.com

Het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com is met een oppervlakte van 72.500 vierkante meter, ruim een derde van het Oosterdokseiland, een van de grootste binnenstedelijke projecten van Europa.  

ACTIVE DESIGN 
Duurzaamheid is een belangrijke factor binnen dit project. In de ontwerpfase is expliciet rekening gehouden met het welzijn van de mens in de rol van gebruiker. Het ontwerp moet een positieve impact hebben op zowel de medewerkers, bewoners als de omgeving. Er is om deze reden gekozen voor een zogeheten ‘active design’. Dit type ontwerp kenmerkt zich door de vele loopverbindingen, een flexibele, ruime opzet van kantoorverdiepingen en de aandacht voor licht, uitzicht, zichtlijnen en sociale interactie. Het project scoort daarmee het BREEAM Excellent ontwerpcertificaat.  

Wil jij ook werken op toonaangevende projecten zoals de bouw van dit hoofdkantoor voor Booking.com? Wat dacht je van de Zalmhaventoren in Rotterdam of het David de Wiedgebouw in Utrecht? Neem eens een kijkje tussen onze vacatures.

Vraag informatie op over het project

Een enorm binnenstedelijk project in Amsterdam: Booking.com

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld