HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Bloom Merwede
Home Oplossingen Projectenoverzicht Bloom Merwede

Bloom Merwede

Utrecht 100 mio 80.000 m2 Q3 2024 - Q1 2026
Bloom Merwede vormt een architectonische visie op duurzaam en community-gericht stedelijk leven, gelegen aan het Merwedekanaal. Dit project integreert 1.073 woningen, verdeeld over koop- en huursegmenten, inclusief sociale huur, ruime townhouses, en divers ontworpen appartementen. Elk woongebouw draagt een unieke esthetiek, variërend van industrieel tot elegant, en is strategisch ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende levensstijlen en behoeften.
Centraal in het ontwerp staat het bevorderen van sociale interactie en gemeenschapsvorming door middel van gemeenschappelijke binnentuinen en openbare groenpleinen. Deze ruimtes zijn bedoeld als speelgebieden voor kinderen en ontmoetingsplaatsen voor bewoners, wat bijdraagt aan de leefbaarheid en de sociale cohesie binnen de wijk.

Het project zet sterk in op duurzaamheid met kenmerken zoals groene daken, en uitgebreide voorzieningen voor fietsers en voetgangers, wat bijdraagt aan een verminderde milieu-impact en een gezonde, actieve levensstijl bevordert. De nabijheid van het water en de integratie van natuurlijke elementen zorgen voor een unieke woonervaring die stedelijke en natuurlijke elementen harmonieus combineert.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek