HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Binck City Park fase 1
Home Oplossingen Projectenoverzicht Binck City Park fase 1

Binck City Park fase 1

Den Haag 130 mio 100.000 m2 Q2 2022 - Q2 2025
Het project 'Binck City Park', fase 1, markeert een ambitieus streven naar een moderne en levendige woongemeenschap. In deze fase worden 896 appartementen gerealiseerd, een diverse mix bestaande uit 197 studentenwoningen (huur), 243 huurappartementen en 440 koopappartementen. Deze woningen worden verdeeld over vier indrukwekkende woontorens met hoogtes van respectievelijk 75m, 55m, 55m en 42m.
Deze nieuwe leefomgeving omvat niet alleen woningen, maar ook de essentiële faciliteiten voor een comfortabele en levendige gemeenschap. De projectontwikkeling omvat een parkeergarage met 232 parkeerplaatsen, compleet met een dakpark. Daarnaast zal 980 m2 detailhandel de voorzieningen van de wijk versterken.

Binnen Blok 3, bekend als The Rock, worden 197 studentenwoningen en 99 huurwoningen in het betaalbare- en middenhuursegment voor jonge professionals gerealiseerd. Gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond zullen dienen als ontmoetingsplekken en zullen ook commercieel-maatschappelijke functies huisvesten.

Het project vertegenwoordigt een voortrekkersrol op het gebied van duurzaamheid. Blok 3 zal voldoen aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en zal een score van 7,5 van de Dutch Green Building Council behalen. De oplevering van dit complex, dat een moderne en milieubewuste leefomgeving creëert, is gepland voor het eerste kwartaal van 2025. De samenwerking tussen Rockfield en VORM bevestigt het streven naar kwaliteit en innovatie in deze opmerkelijke ontwikkeling.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld