HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Bellevue
Home Oplossingen Projectenoverzicht Bellevue

Bellevue

Utrecht 25 mio 17.000 m2 Q3 2024 - Q2 2027
In het bloeiende Leidsche Rijn Centrum komt het indrukwekkende project 'Bellevue' (kavel F12a en F12b) tot leven. Dit omvat de constructie van 163 koopappartementen, verdeeld over drie prachtige woongebouwen, namelijk het Poortgebouw met 12 koopappartementen, het Klifgebouw met maar liefst 121 koopappartementen, en het Valleigebouw met 30 koopappartementen.
De locatie, strategisch gelegen naast de Gele Brug over het Amsterdam-Rijnkanaal aan de Oude Vleutenseweg / Vleutensebaan, biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een moderne levensstijl dicht bij het bruisende hart van de stad.

Een cruciaal kenmerk van dit project is de parkeergarage met 108 parkeerplaatsen, waardoor bewoners gemakkelijk hun voertuigen kunnen stallen. Het ontwerp en de locatie van Bellevue zorgen voor een harmonieuze balans tussen comfort en bereikbaarheid.

Met de realisatie van Bellevue wordt niet alleen ruimte gecreëerd voor wonen, maar ook voor een bloeiende gemeenschap. De verscheidenheid aan appartementen in de drie gebouwen biedt keuzemogelijkheden die aansluiten bij diverse behoeften en wensen.

Dit project belichaamt de groei en ontwikkeling van Leidsche Rijn Centrum en versterkt de visie op een modern, stedelijk leven. Met Bellevue krijgt deze opwindende buurt een nieuwe dimensie van woongenot en gemak.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik