HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Amsterdamse Poort Cluster 7; fase 2
Home Oplossingen Projectenoverzicht Amsterdamse Poort Cluster 7; fase 2

Amsterdamse Poort Cluster 7; fase 2

Amsterdam 30 mio 18.000 m2 Q3 2024 - Q1 2027
Ontdek Project 'Cluster 7; fase 2', een ambitieuze herontwikkeling in het hart van Amsterdamse Poort. Deze tweede fase van de transformatie omvat de sloop van bestaande structuren en de creatie van een dynamisch nieuw gebied dat zowel winkelcentrum 'Shopperhal' als residentiële en commerciële ruimtes zal omvatten.
De vernieuwde Shopperhal, centraal in dit project, wordt uitgebreid tot 2.300 m² en zal dienen als een overdekte permanente multiculturele markt, verrijkt met lokale ondernemers en nieuwkomers. Dit zal een levendige ontmoetingsplek worden waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan wereldse producten - van exotische gerechten tot handgemaakte accessoires. Het is een plek die de rijke culturele diversiteit van de Bijlmer belichaamt en versterkt.

Naast de Shopperhal worden ongeveer 180 nieuwe huurappartementen en diverse winkels gerealiseerd, waarmee het project bijdraagt aan de groeiende behoefte aan woon- en winkelruimte in de regio. De totale winkelruimte in Cluster 7 zal ongeveer 13.000 m² bedragen, met een frisse uitstraling en nieuwe indeling die de commerciële vitaliteit van het gebied zal versterken.

De publieke en private ruimtes rond de Shopperhal, waaronder het parkeerdek P24, zullen transformeren in groene binnentuinen en een nieuwe openbare parkeergarage van Q-Park, wat zorgt voor een aantrekkelijkere en functionelere omgeving voor zowel bestaande als nieuwe bewoners.

Dit project belooft een icoon van moderne stadsontwikkeling te worden, met een nadruk op duurzaamheid, gemeenschapszin en lokale economische groei. Bent u als bouwprofessional betrokken bij het vormgeven van toekomstige stedelijke landschappen? Dan is dit een project waar u uw expertise volledig kunt inzetten.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw