HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Amsterdamse Poort (Cluster 7, fase 1, blok 1)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Amsterdamse Poort (Cluster 7, fase 1, blok 1)

Amsterdamse Poort (Cluster 7, fase 1, blok 1)

Amsterdam 25 mio 20.000 m2 Q3 2023 - Q1 2026
Op de Hoogoorddreef zal er een opwindend nieuwbouwproject genaamd 'Cluster 7', fase 1, Blok 1 plaatsvinden als onderdeel van de herontwikkeling van de Amsterdamse Poort. Het project omvat de bouw van ongeveer 220 huurappartementen met winkels op de begane grond na de sloop van bestaande gebouwen.
Het hoofddoel van dit project is het creëren van moderne en comfortabele huurappartementen die voldoen aan de behoeften van de toekomstige bewoners. De appartementen zullen worden ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek, met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen.

Daarnaast zullen er winkels worden toegevoegd op de begane grond, waardoor een levendige en dynamische omgeving ontstaat. Dit biedt bewoners gemak en toegang tot diverse diensten en voorzieningen in hun directe omgeving.

Het 'Cluster 7' project, fase 1, Blok 1, is een belangrijk onderdeel van de bredere herontwikkeling van de Amsterdamse Poort. Deze herontwikkeling heeft tot doel het gebied nieuw leven in te blazen en te transformeren tot een bruisend stadscentrum met diverse functies en faciliteiten.

Met dit project wordt een nieuwe mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van de Hoogoorddreef en draagt het bij aan de verdere transformatie van de Amsterdamse Poort. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor wonen, werken en winkelen, waardoor het gebied aantrekkelijker en levendiger wordt voor zowel bewoners als bezoekers.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg Sales Consultant Bouwkunde
Arie Wallenburg