HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Amsterdam Airport Schiphol continu in ontwikkeling
Home Oplossingen Projectenoverzicht Amsterdam Airport Schiphol continu in ontwikkeling

Amsterdam Airport Schiphol continu in ontwikkeling

Geen omgeving is zo dynamisch, veranderlijk en divers als Amsterdam Schiphol Airport. Hier lopen verschillende projecten per jaar door elkaar heen – zowel groot als klein, waardoor het vliegveld continu in ontwikkeling is. Zo wordt er dit moment door Heijmans Schiphol volop gewerkt aan de bouw van een nieuwe A-pier met acht gates, waarvan de totale oppervlakte zo’n 55.000 vierkante meter bedraagt. De pier moet niet alleen water- en winddicht gemaakt worden, maar ook geëlektrificeerd en geklimatiseerd worden. Een ingewikkelde opdracht, zeker omdat er 24/7 reizigers en passagiers aanwezig zijn op Schiphol die natuurlijke minimale last moeten hebben van de werkzaamheden.

Velox als preferred supplier van Heijmans

Als exclusief partner van Heijmans Schiphol draagt Velox bij aan de ambitie van Schiphol om Europe’s preferred airport te worden. Een ambitieus doel, zeker gezien de groeiende tekorten aan technisch personeel. Vanuit Velox leveren we daarom diverse professionals, zoals werkvoorbereiders, projectcoördinatoren en projectleiders, maar ook administratieve krachten. Samen met Heijmans committeren we ons samen aan de met het project verbonden doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, optimaal asset rendement, excellente organisatie, innovatie en digitalisering. Als partner van Heijmans voelen we ons daarom nauw verbonden met de ontwikkelingen op Schiphol en de projecten die we realiseren.

Wil je ook bijdragen aan de projecten op Schiphol?

Velox is bij dit project betrokken en zet professionals in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor de projecten op Schiphol? Vul dan hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op om de opties te bespreken. Tot snel!

Onze klanten en collega's op Schiphol

Voor het Velox Magazine gingen wij in gesprek met verschillende betrokkenen bij de ontwikkelingen op Schiphol, zoals Gerard Geurtjens, de projectdirecteur van de A-pier, Marcel van Breugel, vestigingsdirecteur bij Heijmans, en Velox-collega's Peter de Vreugd (BIM modelleur) en Jan Wiersma (werkvoorbereider). Lees de interviews, beluister de podcast en bekijk de video's.

Vraag informatie op over het project

Amsterdam Airport Schiphol continu in ontwikkeling

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren Marketing & Communicatie
Romée van Klaveren