HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Amphia Ziekenhuis Breda
Home Oplossingen Projectenoverzicht Amphia Ziekenhuis Breda

Amphia Ziekenhuis Breda

Breda 175 mio 76.400 m2 Q3 2016 - Q2 2019
Het ultramoderne Amphia Ziekenhuis werd in 2019 gevestigd in Breda, na het samenvoegen van twee voormalige locaties. Vanwege de kostbare renovatie van beide bestaande gebouwen, werd besloten om een volledig nieuw ziekenhuis te bouwen op de locatie Molengracht. Dit nieuwe complex, met ultramoderne medische technologie en geïntegreerde specialismen, belichaamt een verbintenis tot hoogwaardige zorgverlening.

Het strategisch gelegen ziekenhuis bevordert zowel de toegankelijkheid voor patiënten als de operationele efficiëntie. In december 2020, na intensieve planning en bouw, werd de nieuwe faciliteit geopend, een mijlpaal voor de gezondheidszorg in de regio. Deze ontwikkeling betekende niet alleen het afronden van een ambitieus project, maar ook het starten van een nieuw tijdperk van geavanceerde medische zorg.

Het Amphia Ziekenhuis op de Molengracht-locatie belichaamt niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een toewijding aan patiëntenzorg en gemeenschapsdienst. Met zijn brede scala aan specialismen onder één dak zal het ziekenhuis naar verwachting een essentiële rol spelen in het bevorderen van gezondheid en welzijn in de regio en daarbuiten.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld