HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Alpha Campus
Home Oplossingen Projectenoverzicht Alpha Campus

Alpha Campus

Amsterdam 40 mio 40.000 Q1 2024 - Q1 2026
Het Alpha Campus project is een ambitieus project in Amsterdam gericht op de ontwikkeling van een innovatieve campus voor bedrijven en kennisinstellingen. Het project wordt uitgevoerd door vastgoedontwikkelaar EDGE, in samenwerking met de gemeente Amsterdam.

Het project omvat de bouw van vijf gebouwen met een totale oppervlakte van ongeveer 100.000 vierkante meter. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en innovatie. Zo worden de gebouwen voorzien van duurzame materialen en energiebesparende technologieën, zoals zonnepanelen en een efficiënt verwarmingssysteem. Daarnaast worden er diverse faciliteiten geboden die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de gebruikers van de campus.

Het project is gericht op het creëren van een innovatieve en duurzame campus, waar bedrijven en kennisinstellingen kunnen samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en innovaties. Door de centrale ligging in Amsterdam, biedt de Alpha Campus ook nog eens een ideale locatie voor bedrijven en instellingen die zich willen vestigen in de stad.

Het Alpha Campus project is een belangrijke ontwikkeling voor Amsterdam en draagt bij aan de ambitie om een van de meest innovatieve en duurzame steden van Europa te worden. Het project is momenteel in uitvoering en de oplevering wordt verwacht in 2025. Met dit project zet Amsterdam een belangrijke stap op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en innovatie.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld