HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
ACE / Tennispark Sloterweg
Home Oplossingen Projectenoverzicht ACE / Tennispark Sloterweg

ACE / Tennispark Sloterweg

Amsterdam 90 mio 48.000 m2 Q3 2024 - Q4 2026
Het herontwikkelingsproject van Tennispark Sloterplas staat in het teken van een veelzijdige transformatie. Gelegen aan de noordzijde van de Sloterplas, tussen de August Vermeylenstraat (noordzijde), het spoor (oostzijde), Jan Evertsenstraat (zuidzijde) en Burgermeester Cramergracht (oostzijde), wordt dit gebied getransformeerd tot een dynamische woonomgeving.
De herontwikkeling omvat de bouw van 550 woningen, waarbij de verdeling tussen koop en huur nog nader wordt bepaald. Deze diversiteit aan woningtypes zal de leefbaarheid en levendigheid van het gebied versterken. Naast woningen wordt er ook ruimte gecreëerd voor een brede school, waardoor de buurt een educatief centrum krijgt dat gericht is op de ontwikkeling van de jeugd.

Daarnaast zullen horecagelegenheden bijdragen aan een bruisende en sociale sfeer, terwijl een inpandige parkeergarage met ongeveer 150 plaatsen zorgt voor de nodige mobiliteitsvoorzieningen. Deze aanpak bevordert een duurzame en goed georganiseerde stedelijke omgeving.

Dit project, geïntegreerd in het ACE / Tennispark Sloterplas-plan, weerspiegelt een uitgebalanceerde aanpak die zowel de woonbehoeften van de gemeenschap als de behoefte aan gemeenschappelijke ruimten en faciliteiten vervult. De herontwikkeling zal de omgeving van Tennispark Sloterplas transformeren tot een levendige, moderne en aantrekkelijke woonwijk die aansluit bij de behoeften van de gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw