HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu

Leer ons beter kennen

Data en innovatie zit in onze genen

We bestaan sinds 2012 en gaan dus al even mee. Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want we weten dat relaties worden gebouwd op basis van emotie. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste en beste ontwikkelingen. Op gebied van bouw en techniek, maar ook data gedreven werken en innovatie. Het zit in onze genen.

Bovenal vinden wij dat deze ontwikkelingen te snel gaan om ze voor onszelf te houden. Daarom zullen wij je altijd blijven meenemen. Dat mag je van ons verwachten. Zodat we samen klaar zijn voor de projecten van de toekomst.

Organisatiewaarden

We leven en werken volgens onze organisatiewaarden. Dat betekent dat we het gedrag stimuleren waar we sterk in geloven.

Duidelijke focus op mensen en relaties. Naast het regelen van alle praktische zaken, vinden wij het nóg belangrijker om oog voor jou te hebben. Voor de persoon achter de functie of organisatie. We bellen je bijvoorbeeld een keer op om enkel te vragen hoe je weekend of je vakantie was. Zonder zakelijk belang. Op die energie willen wij verbinden.

Vooruitstrevend en een tikkeltje eigenwijs. Bij Velox dagen we jou maar ook onszelf continue uit. We stappen uit onze comfort zone en kleuren niet binnen de lijntjes. Want alleen dan kunnen we de supersnelle ontwikkelingen als kans centraal stellen. Om samen nog beter te worden.

Verbinden met het delen van kennis. Wij weten wat we doen en bieden oplossingen op basis van ervaring. Ook wij blijven onze eigen mantra’s betwisten, onze werkwijzen optimaliseren en staan er altijd voor open om bestaande overtuigingen te toetsen.

Werken bij Velox

Met bijna 200 collega’s werken we dagelijks aan de realisatie van gebouwen, technische installaties en infrastructuur van projecten in Nederland. We innoveren en blijven onszelf ontwikkelen. Kom jij ook impact maken binnen ons bedrijf?

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld