HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Oplossingen

HOOGWAARDIGE PROJECTOPLOSSINGEN VOOR AMBITIEUZE OPDRACHTGEVERS

Jouw partner binnen strategische personeelsplanning

Wij helpen onze partners met het realiseren van toonaangevende projecten in Nederland. Want de bouwwereld innoveert razendsnel. En iedereen die denkt dat ‘ie het alleen kan onderschat de ontwikkelingen in ons werk en de snelheid waarmee ze komen. Wij geven hierin het goede voorbeeld. Door onze beloftes na te komen. Door nieuwe manieren van samenwerken te onderzoeken. Door uit te dagen. Initiatief te nemen. Om samen nog beter te worden.

UNIEKE MANIER VAN WERKEN

Waarom wij geloven in strategisch partnerschap

Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij geloven in een actieve samenwerking, vanuit het besef dat het altijd beter kan. Dat betekent ook dat we alle zeilen bij moeten zetten. Als strategisch partner zetten wij ons in om de organisatie en bedrijfscultuur écht te leren kennen, want alleen als we denken vanuit de organisatie kunnen we samen het maximale bereiken.

KWALITEIT VERHOGEN, KOSTEN VERLAGEN

Wij zijn er om jouw organisatie te helpen groeien

Door onze discipline gestuurde organisatie en unieke werkwijze bieden wij onze opdrachtgevers inzicht in de markt, actuele trends én toekomstperspectieven. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken over tenders, intern capaciteit, flexibele schil en of de lange termijnvisie van jouw organisatie wel of niet aansluit. Door minimaal 6 maanden voorruit te kijken denken wij nu al mee over de personeelsplanningen voor de projecten die net gegund zijn. Ruim van tevoren halen wij de vraag voor het project op en voeren wij de gesprekken met onze collega’s. Zo kunnen we de kwaliteit verhogen, de kosten verlagen & zorg dragen dat alles vlekkeloos verloopt.

MET DEZE THEMA’S BOUWEN WIJ AAN DE TOEKOMST

Wij vinden dat de ontwikkelingen te snel gaan om voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Om onze ambities waar te maken focussen wij ons op drie thema’s: personeelstekort, woningtekort en energietransitie.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld