WAAR WE GOED IN ZIJN

De expertises van Velox

We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de expertises bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen jouw organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus. Als compleet team of als solo expert zijn onze professionals beschikbaar om het verschil te maken binnen jouw project.

Bouwkunde         Elektrotechniek       Werktuigbouwkunde

BOUWKUNDE

Complexe en grootschalige bouwprojecten. Daar houden we van. Veelal als spin in het web binnen een team van adviseurs, opdrachtgever en architect. Met de focus op integrale procesbenadering en risicobeheersing. Wat de opdracht ook is, onze professionals gaan altijd voor het maximaal haalbare.

Een bouwkundig projectleider nodig? Een bouwkundig werkvoorbereider of een bouwkundig hoofduitvoerder? Wij zorgen voor een maximale 
projectbezetting met echte professionals. 

HET BESEF DAT HET ÁLTIJD BETER KAN

Velox maakt organisaties slagvaardiger en flexibeler, door toegevoegde waarde te leveren voor projecten op het gebied van bouw en installatietechniek. Dat doen wij door het integreren van mensen, afdelingen en organisaties. Wij weten wat onze mensen drijft. We kennen hun motivaties en hun verlangens, die wij middels persoonlijke begeleiding blijven doorontwikkelen met de perfecte match in projecten. Zo streven wij naar professionals met up-to-date knowledge.

ELEKTROTECHNIEK

Kennis en expertise nodig op het gebied van elektrotechnische installaties? We leveren je maatwerk en bieden daarnaast totaaloplossingen op specifieke deelinstallaties. Uitgangspunt is een optimale projectbezetting waarbij onze engineer elektrotechniek, uitvoerder of werkvoorbereider elektrotechniek er voor zorgt dat jouw installatieproject – hoe dan ook - succesvol wordt afgerond.

Projectzekerheid, ingang op alle toonaangevende projecten

Co-creatie. De sleutel tot succes

De bouwwereld innoveert razendsnel. Daarom geloven we bij Velox dat je alleen door goed samen te werken kunt anticiperen op alle veranderingen die voor ons liggen. Door te leren, te innoveren, het telkens weer beter doen dan voorheen. Met talent waar onze opdrachtgevers op kunnen bouwen. Op het juiste moment. Op het juiste project.

WERKTUIGBOUWKUNDE

Vanuit een multidisciplinaire benadering biedt Velox je een totaaloplossing voor al je werktuigbouwkundige-installaties. Onze professionals maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Ze hebben ervaring met duurzame energie en zijn echte innovators. Ze zijn inzetbaar op nieuwbouw-, renovatie-, verbouw- en uitbreidingsprojecten.

Of je nu een engineer werktuigbouwkunde, uitvoerder of werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties zoekt, met hun kennis weten ze jouw organisatie te verrijken met slagvaardigheid en flexibiliteit.

Samen staan we sterker

Velox omarmt de onstuimige vooruitgang. Het is een uitgelezen kans op verbetering. Velox gelooft in actieve co-creatie vanuit het besef dat het altijd beter kan. Alleen door samen te werken, blijven we voor op alle veranderingen in ons vak. Vinden we onszelf iedere dag opnieuw uit.

CONTACT

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kevin Krishan Sales Consultant Bouw
Kevin Krishan