BUILDING THE FUTURE. TOGETHER

Hoe gaan we met elkaar winnen?

Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alles kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis.

ZO GAAN WE TE WERK

Ieder project begint met een duidelijke projectomschrijving. Pas als de scope 100% duidelijk is, starten we met het selecteren van de juiste kandidaat of stellen we het projectteam samen. In deze selectiefase gaan we extra zorgvuldig te werk. We toetsen op technische knowhow, persoonlijkheid, projectprestaties en doen referentiecontroles. Hiermee voorkomen we een mismatch en weten we zeker dat we altijd de juiste professionals inzetten op de juiste job. 

Met tussentijdse rapportages en nauwgezette voortgangsbewaking monitoren we vervolgens het verloop van het project. Hierbij houden we alle betrokkenen continu op de hoogte. Nadat een traject is voltooid, wordt deze onder begeleiding van Velox opgeleverd, gevolgd door een projectevaluatie.

Meet the team

VELOX VOOR OPDRACHTGEVERS

De technologieën zijn te impactvol om je er niet in te verdiepen. De ontwikkelingen gaan te hard om voor jezelf te houden. Hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, continu veranderende wereld? Waar thema’s als duurzaamheid, ‘datadriven’ en oplevertijd het tempo bepalen? Samen met jou gaan we vol energie het avontuur aan. Daarom willen we alles van je weten. Welke uitdagingen zijn er? Wat speelt er binnen jouw organisatie? Want alleen zo kunnen we je future-proof oplossingen bieden. En dit gaat veel verder dan vraag- en aanbod. Want wie met Velox werkt krijgt professionals op basis van kennis, ervaring, energie, mind-set en vakinhoudelijke skills. Want alleen dán kun je het maximale uit je project halen.  

DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouwkunde & Installatietechniek
Kisito Zonneveld