BUILDING THE FUTURE. TOGETHER

Hoe gaan we met elkaar winnen?

Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alle kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis.

UNIEKE WERKWIJZE

Velox richt zich op vier kerndisciplines; bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde & civiele techniek. Binnen de unieke werkwijze van Velox staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om dit te bereiken stellen wij hoge eisen. Onze consultants zijn altijd op zoek naar talent en beschikken over specialistische kennis om onze professionals op waarde te kunnen schatten. De technische kennis, persoonlijkheid en projectprestaties van onze professionals worden kritisch getoetst.

Daarnaast houden onze consultants doorlopend contact zodat er continu inzicht is in de ontwikkeling, ambitie en prestaties van de door Velox ingezette professionals. Alleen op deze manier blijft alle informatie up-to-date en kan er hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.  

LET'S BUILD THE FUTURE. TOGETHER.

CO-CREATIE

Op deze manier is er over de afgelopen jaren een wisselwerking ontstaan tussen de beste professionals en opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten, waarin Velox de verbinder is. We zijn er over uit dat co-creatie, gezamenlijk streven naar de beste kwaliteit, essentieel is om het beste te bereiken in deze constant veranderende wereld. We bieden professionals de meest uitdagende, inspirerende projecten, en onze opdrachtgevers de meest gedreven, ambitieuze professionals.

Wij kijken altijd vooruit. Hierdoor zitten wij voor op de golf van verandering. We spelen actief in op trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en door onze nieuwsgierige aard houden we onze kennis altijd up-to-date.

Meet the team

contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld