VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Velox versterkt zich met operationeel directeur
NIEUWS
24 november 2022 / 3

Velox versterkt zich met operationeel directeur

Per 1 december zal Annemarieke Blancke aantreden als operationeel directeur van Velox

Annemarieke Blancke zal per 1 december aantreden als operationeel directeur van Velox. Hiermee heeft oprichter en CEO Kisito Zonneveld de organisatie van Velox, het projectbureau dat actief is in het hogere segment van de bouw-, installatie- en civiele technieksector, succesvol versterkt. 

Velox werd opgericht in 2012 en is sindsdien sterk gegroeid. Het innovatieve bedrijf biedt projectoplossingen en consultancy aan toonaangevende projectbedrijven binnen de bouw-, installatie en civiele techniek. Annemarieke Blancke is aangesteld om de organisatie verder uit te bouwen en de groeiambities waar te maken. Natuurlijk samen met de medewerkers van Velox die het bedrijf tot een succes maken.

Groeiambities waarmaken

Kisito: “Als ondernemer heb ik een drive om te winnen. Daarbij werk ik graag aan mijn bedrijf, in plaats van in mijn bedrijf aan het werk zijn. Dit kan ik nu weer meer gaan doen, want Annemarieke heeft alle kwaliteiten in zich en ik heb het volste vertrouwen in haar dat ze de groeiambitie van Velox waarmaakt. De dagelijkse leiding is bij haar in goede handen. Uiteraard ben ik als oprichter nauw betrokken bij Velox. Ik ben blij dat het bedrijf de versterking krijgt die het verdient.”

Over Annemarieke Blancke

Annemarieke was eerder directeur-aandeelhouder bij mténv (het huidige Continu) en heeft dus veel ervaring in de branche. Zij begon daar als consultant en groeide door tot operationeel directeur. In deze periode liet mténv sterke groeicijfers zien, wat leidde tot de verkoop van het bedrijf aan House of HR. Als operationeel directeur van Velox zal Annemarieke zich gaan richten op enerzijds de groei en ontwikkeling van de consultants en anderzijds op de groei van het bedrijf zelf. Ze is een betrokken leidinggevende die mensen in hun kracht zet om groei te realiseren. Als directeur is zij een aanpakker en een echte generalist, die zowel met organisatorische als commerciële zaken uit de voeten kan.

Foto van de toekomst

Annemarieke: “Toen Kisito mij vroeg voor deze rol, hoefde ik niet lang na te denken. Hij heeft een geweldig bedrijf neergezet, met een fantastische club mensen en veel groeipotentie. Dat ik juist nu bij Velox terecht ben gekomen, is dan ook niet toevallig. Het Velox Team is bij Peak Value recent een groeitraject begonnen dat ‘De foto van de toekomst’ heet. Een goed moment voor Kisito om ruimte te maken voor een Operationeel Directeur, om dit traject samen met het team op te pakken. In dit groeitraject kijken we met elkaar waar we nu staan, waar we over drie jaar willen staan en welke mijlpalen we wanneer willen bereiken. Het is een eer dat ik samen met het team, als eindverantwoordelijke, de sociale, maatschappelijke en financiële doelen van Velox kan gaan verwezenlijken.”

Datagedreven flexibele schil

De Nederlandse bouw verandert snel en staat voor een aantal grote uitdagingen, zoals de woningbouwopgave, de verduurzamingsopgave en een krappe arbeidsmarkt. Velox biedt de sector een helpende hand met een datagedreven flexibele schil, waarmee ontstane gaten in bestaande projecten worden gedicht en nieuwe projecten efficiënter worden aangestuurd.
Annemarieke: "Het is een eer dat ik samen met het team, als eindverantwoordelijke, de sociale, maatschappelijke en financiële doelen van Velox kan gaan verwezenlijken.”

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren