HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Velox opnieuw in top 100 grootste flexbedrijven
NIEUWS
10 juni 2020

Velox opnieuw in top 100 grootste flexbedrijven

In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2020 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2019, die worden vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor. Er zijn uitsluitend bedrijven in opgenomen die zelf hun omzetcijfers hebben doorgegeven aan de redactie en/of deze zelf openbaar hebben gemaakt.

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI).
De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Denk aan uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.

Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt. Velox wist zich weer te vestigen in de lijst, ondanks dat de ondergrens om in de lijst opgenomen te worden is gestegen van € 5,9 naar € 9 miljoen omzet ten opzichte van 2018.

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld