HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Velox ondersteunt het project The Mall of The Netherlands
NIEUWS
10 december 2019

Velox ondersteunt het project The Mall of The Netherlands

Ook aankomend jaar ondersteunt Velox Engineering veel projecten. Een van deze projecten is Mall of The Netherlands; een gigantisch uitbreidings- en herontwikkelingsproject waar ontzettend veel bij komt kijken. Wij geven je een kijkje op de bouwplaats! 

Het huidige winkelcentrum Leidsenhage wordt helemaal overhoop gehaald en uitgebreid. Via Velox Engineering werkt er momenteel een team van professionals binnen de projectleiding & werkvoorbereiding. Er is inmiddels begonnen met de bouw van een tweelaagse, ondergrondse parkeergarage met bijna 1.300 plaatsen. Daar bovenop komen diverse winkels zoals Costes en Rituals, een restaurantplaza en een bioscoop. De opening van The Mall of the Netherlands staat gepland voor 2020.

Lopende werkzaamheden
In februari is er een begin gemaakt met de werkzaamheden aan de Berkenhove en Kamperfoelie. Hier is de lage luifel langs de winkels aan het plein verwijderd. Daarna is aan de zijkanten van het plein, buiten winkelopeningstijden, geheid voor de fundering van de ruwe cascovloer. In maart is begonnen met het slopen van de gevel van het voormalige V&D-pand.

Wist je dat…
…er in totaal meer dan 4.000 parkeerplekken worden gerealiseerd?
…er een app bestaat waarbij je de bouwactiviteiten kunt volgen?
…er straks 12 – 14 miljoen bezoekers zullen rondlopen?
…het niet de eerste keer is dat winkelcentrum Leidsenhage wordt vernieuwd? In 1998 is het deel Liguster toegevoegd net als de toenmalige Jumbo supermarkt en de Albert Heijn.

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld