NIEUWS
01 juni 2021

Velox in de lijst 'Top 250 groeibedrijven 2021'

Velox staat in de lijst 'Top 250 groeibedrijven 2021'!

Groeibedrijven zorgen voor meer banen. Daar profiteert de hele economie van. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De langverwachte lijst is eindelijk bekend!

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE
en/of omzet.

Wie behoort er nog meer tot de top 250 groeibedrijven van Nederland? Bekijk de volledige lijst.

NIEUW: HET TWEEDE VELOX MAGAZINE!

Lees meer ontwikkelingen in ons gloednieuwe magazine!

Vergaar nieuwe inzichten en lees ervaringen van aannemers als Jaco Duijst van Bosman Bedrijven en van Velox-collega's die werkzaam zijn op projecten als de Schiphol A-pier, de nieuwbouw van het RIVM en de gebiedsontwikkeling in Amsterdam-Noord: Overhoeks.

Ook in deze editie: een interview met niemand minder dan Coen van Oostrom, oprichter en CEO van EDGE en de ontwikkelaar van projecten als Valley, De Rotterdam en EDGE Amsterdam WEST.

Vraag het magazine nu aan en blader er eind deze maand doorheen!

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld