HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Veiligheid in de bouw altijd op nummer 1!
NIEUWS
24 maart 2021

Veiligheid in de bouw altijd op nummer 1!

“De bouw staat in de top 3 van meest onveilige sectoren. Dit moet anders'', aldus Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland. En ''Elk ongeluk is er een te veel. We moeten er alles aan doen om die te voorkomen'', zegt Riek Siertsema, voorzitter AFNL Bouw en Infra.

Het is vandaag 24 maart, Bewust Veilig-dag. ''Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Techniek Nederland en OnderhoudNL hebben de handen ineen geslagen om één dag per jaar extra aandacht te besteden aan bewust veilig werken. De motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven.'' Zo staat op de site bewustveilig.com.

Bewust Veilig bracht haar eigen krant uit, de Bewust Veilig-krant. Deze krant is hier te downloaden.

“De bouw staat in de top 3 van meest onveilige sectoren. Dit moet anders.”

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Patrick van Breukelen Financieel Administratief Medewerker
Patrick van Breukelen