HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Stel al je bouwvragen aan Chat GPT
NIEUWS
03 januari 2023

Stel al je bouwvragen aan Chat GPT

Hey bouwers, wat is er aan de hand? Als jullie net als wij zijn, weten jullie dat werken in de bouw een ton vragen met zich meebrengt. Of het nu gaat om het gebruik van software, tips hoe je dingen op de bouwplaats goed kunt aanpakken of het navigeren door de bouwwereld, soms heb je gewoon wat hulp nodig om alles op orde te krijgen.

Al gehoord van ChatGPT? Onze nieuwe toevoeging aan de website. Het is een slim taalmodel dat onder andere is getraind om te helpen bij bouwgerelateerde vragen. Het is snel, het is makkelijk en het is hier om je te helpen.

Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het gebruik van ChatGPT? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:
  • Snelheid: Je krijgt een antwoord op je vraag in enkele minuten. Geen urenlange zoektochten meer op Google of in een stapel bouwboeken. ChatGPT heeft toegang tot de nieuwste informatie en kan deze snel voor je verwerken.
  • Nauwkeurigheid: ChatGPT is speciaal getraind om bouwtermen en jargon te begrijpen. Dat betekent dat je altijd een antwoord krijgt dat relevant en betrouwbaar is.
  • Toegankelijkheid: Het enige wat je hoeft te doen is een vraag stellen. Je hoeft geen account te maken of iets te downloaden. Vul gewoon het formulier in en wacht op het antwoord van ChatGPT.
  • Personalisatie: ChatGPT geeft je een persoonlijk antwoord op je vraag. Dat betekent dat je niet meer door eindeloze artikelen en pagina's hoeft te bladeren om te vinden wat je zoekt. ChatGPT begrijpt jouw vraag en geeft een antwoord dat specifiek op jouw situatie is afgestemd.

Dus, waar wacht je nog op? Stel je vraag aan ChatGPT!

Stel een vraag
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws