NIEUWS
21 januari 2020

Stage op de marketingafdeling van Velox: “Een fijne en leerzame tijd!”

Sinds november 2019 loopt Maëlle stage op de marketingafdeling van Velox. Bij Velox weten we hoe belangrijk het kan zijn om tijdens de studie praktijkervaring op te doen. Daarom proberen wij onze stagiairs zoveel mogelijk te laten proeven van het vak. Lees hieronder de persoonlijke ervaring van Maëlle!

Maëlle: “Ik ben 19 jaar en tweedejaarsstudent Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en ik start binnenkort met mijn specialisatie tekstschrijven. Ik was op zoek naar een stage voor een periode van tien weken en die kans kreeg ik bij Velox! Ik mag hier helpen op de marketing- en communicatieafdeling. Ik krijg hier de mogelijkheid om mezelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen en iets te mogen betekenen voor Velox. Zo heb ik bijgedragen aan de lancering van de nieuwe website en hier teksten voor mogen redigeren.

Ik vind het fijn dat ik veel vrijheid krijg in de opdrachten die ik krijg. Initiatief wordt zeer gewaardeerd en vervolgens aandacht aan besteedt om te kijken of er iets mee gedaan kan worden. Met behulp van de professionele begeleiding die ik krijg lukt het mij om nieuwe vaardigheden aan te leren. Zo weet ik nu wat e-mailmarketing inhoudt en hoe je hiermee te werk gaat. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en uitgedaagd te worden. Bij Velox gebeurt dit elke dag. Op deze manier haal ik het beste uit mijn stageperiode.

Ik denk dat ik het leukste van mijn stage vond dat ik heb mee mogen maken dat er een nieuwe merkessentie is ontwikkeld. Al met al vind ik het een leerzame tijd in een fijne werkomgeving met fijne collega’s!”

Volg jij een studie in de richting van marketing of communicatie? En heeft het verhaal van Maëlle je weten te inspireren? Bekijk dan eens onze vacatures voor (online) marketing of communicatie!

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld