HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
NIEUWS
15 april 2020

Onze focus: duurzame inzetbaarheid van professionals in de bouw

Velox verbindt de beste professionals aan opdrachtgevers met de meest inspirerende projecten. Dagelijks stelt Kisito zichzelf de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in deze snelle, veranderende wereld?

Het geheim van onze groei

Kisito is de controle zelf, hij weet feilloos waarover hij spreekt, formuleert zijn antwoorden overwogen en relaxed: “De ontwikkelingen in de bouw vragen om een innovatieve, slimme aanpak. Wij geloven dat organisaties constant moeten anticiperen op deze veranderingen om relevant te kunnen blijven. Relevant voor hun klanten, maar ook relevant voor hun medewerkers. Er heerst een war for talent. Onze professionals komen naar Velox omdat ze ervaren dat wij geen bodyshop zijn maar zoeken naar projecten die hen helpen hun skills uit te breiden en unieke ervaringen op te doen.”

“Hoe we dat voor elkaar krijgen? Beloven wat je gaat doen en doen wat je belooft. We zijn er echt voor onze professionals en we luisteren heel goed naar onze klanten. Dit werkt twee kanten op. Soms beantwoorden we een specifieke klantvraag, een andere keer gaan we op zoek naar een specifieke opdracht die goed past in de carrière van een van onze professionals. Het geheim van onze groei is dat onze professionals het te gek vinden om bij ons te komen en te blijven werken!”

Kwaliteit altijd voorop


“Binnen de unieke werkwijze van Velox staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze consultants zijn altijd op zoek naar talenten en beschikken over specialistische kennis om onze professionals op waarde te kunnen schatten. Ze zijn in staat de technische kennis, persoonlijkheid en projectprestaties van onze professionals kritisch te toetsen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze consultants tijdens de projecten doorlopend contact houden met onze professionals, zodat er continu inzicht is in de ontwikkeling en prestaties. Alleen op deze manier kan onze hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.”

Geloof in co-creatie

“Over de afgelopen jaren zien wij regelmatig een duidelijke wisselwerking ontstaan tussen de beste professionals en opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten. Velox is hierin de verbinder. We vormen een driehoekje: onze professionals, onze opdrachtgevers en onze consultants. Met elkaar doen we het. Met elkaar streven we naar continuïteit en kwaliteit. We hebben bij Velox geloof in co-creatie. Nu de markt voor bouw-, infra- en techniekprofessionals zwaar overvraagd is, betaalt deze filosofie zich uit. We hebben die professionals, we weten wat ze drijft en weten bij welke opdrachtgever ze het best tot hun recht komen.”

Vooruit


“Wij kijken vooruit, we denken vooruit. Hierdoor zitten wij altijd voor de golf van verandering. Het overkomt ons niet. We spelen actief in op komende trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Gedreven door passie, permanente nieuwsgierigheid en heel veel plezier in wat we doen.”

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld