HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
NIEUWS
07 juli 2021

Kisito Zonneveld (CEO Velox) genomineerd voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year

De groei van Velox is afgelopen jaar niet ongezien gebleven. De CEO van Velox, Kisito Zonneveld, is samen met 12 anderen genomineerd voor de titel “EY Emerging Entrepeneur Of The Year”. De award gaat naar een veelbelovende, snelgroeiende en innovatieve ondernemer met een bedrijf dat minder dan tien jaar bestaat.

Ondernemers op een voetstuk zetten

Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door advies en accountantsorganisatie EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd. In Nederland beleeft het programma dit jaar zijn 25e editie. Het programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen. Een prestigieus programma waar Velox dit jaar onderdeel van mag uitmaken.

Verkiezing

Daarnaast zijn de vijf genomineerden voor de titel ‘EY Entrepreneur Of The Year 2021’ bekend. Henri en Jeannette Veldsink (Veldsink Groep), Bing Go (Go-Tan), Nils Clement (Euro Caps), Stijn Nijhuis (Enreach) en Rob Hermans (Fletcher Hotels) strijden dit jaar om de hoogste eer. De in totaal 18 genomineerde ondernemers presenteren zich op 8 september aanstaande aan een onafhankelijke jury. Klik hier voor de samenstelling van de jury. Deze jury selecteert daaruit de finalisten.

Op 13 oktober aanstaande worden de winnaars bekendgemaakt. Naast de Entrepreneur Of The Year Award en de Emerging Entrepreneur Of The Year Award reikt EY op die avond ook de EY Family Business Legacy Award en de EY Social Impact Award uit.


Genomineerden EY Entrepreneur Of The Year

Veldsink Groep
Henri en Jeannette Veldsink
Go-Tan
Bing Go
Euro Caps
Nils Clement
Enreach
Stijn Nijhuis
Fletcher Hotels
Rob HermansGenomineerden EY Emerging Entrepreneur Of The Year

Experiencegift
Loes Daniels
RED Company
Nanne de Ru
Blanco Fintech
Bernadette Wijnings
Otrium
Milan Daniels
Velox
Kisito Zonneveld
Ledstores
Kemal Tas
MDV Europe
Evelien de Vries
Proforto
Rik Burgersdijk
Aix-en-Provence
Eric Kurver
Crisp
Michiel Roodenburg
BridgeFund
Julian van de Steeg
Kingfish
Ohad Maiman
Eindhoven Medical Robotics
Anupam Nayak


Wil jij het profiel van Kisito nog even bekijken? Klik dan hier om op de EY website te komen.

Meer nieuws