VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws Cobouw50: top 50 grootste bouwbedrijven van 2022
NIEUWS
22 november 2022 / 5

Cobouw50: top 50 grootste bouwbedrijven van 2022

Nederland is vele grote én grootse bouwbedrijven rijk. Bekende namen zijn bijvoorbeeld BAM, Dura Vermeer, Heijmans en Ten Brinke Groep. Alhoewel elk bedrijf zich inzet voor het realiseren van de mooiste en grootste bouwprojecten in Nederland, doet elk van hen dat net een beetje anders. Waar de één sneller ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid en innovatie, besteedt de ander meer aandacht aan de toenemende digitalisering. Daardoor is er een divers landschap ontstaan wat betreft bouwbedrijven binnen Nederland. Elk met hun eigen sterke punten.

Benieuwd naar de top 50 van 2021? Bekijk ‘m hier!


De Cobouw Awards 2022

Binnen de Nederlandse bouwwereld is de Cobouw Awards een geweldig hoogtepunt van het jaar. Verschillende, onafhankelijke juryleden belichten het allerbeste werk in diverse categorieën: Cobouw50, Young Talent, Duurzaamheid, Bouwvrouw, Digitalisering, Innovatie en Meest Duurzame Bedrijf (aanmoedigingsprijs). Op basis van het oordeel van de jury worden de awards uitgedeeld. En in nauwe samenwerking met advies- en accountantskantoor PwC wordt de Cobouw50 opgesteld.

Wie een Cobouw Award wint, staat voor vooruitgang in de bouw en ontvangt bovendien waardevolle aandacht vanuit media en opdrachtgevers.

Werk samen met de grootste bouwbedrijven in Nederland!

Wil jij ook bijdragen aan bijzondere bouwprojecten en samenwerken met de grootste bouwbedrijven van Nederland? Dan horen we heel graag van je! Neem contact met ons op via ons contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren