HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Dit is Velox Nieuws 8 plaatsen omhoog in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021
NIEUWS
08 juni 2021

8 plaatsen omhoog in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021

Corona als scherprechter, zo kun je 2020 wel samenvatten. De aardverschuiving als gevolg van de coronacrisis legde tot dan toe verborgen zwakten én sterke kanten bloot. Sommige uitzenders kregen harde klappen, anderen hielden zich knap staande of boekten zelfs forse omzetgroei.

Dat blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021. Een jaarlijks gepubliceerd overzicht van de omzetranglijst van uitzend-, detacherings- en projectbureau's van Nederland. Vorig jaar stond Velox nog maar net aan in de lijst (#100), maar dit jaar op plek 92!

Weten hoe we dat deden?

In ons nieuwe Velox Magazine lees je over de toonaangevende projecten waar onze externe collega's aan meewerken. En kom je erachter met welke partners we samenwerken om bijzondere gebouwen uit de grond te stampen en innovatieve installaties aan te leggen in gebouwen.

Meer weten? Vraag 'm hier aan!

Personeelstekort, woningtekort en energietransitie

Op deze thema's maken wij het verschil

Als projectbureau bevinden wij ons middenin de projectketen. Het woningtekort, personeelstekort en de energietransitie zien wij als een gezamenlijke uitdaging, waarbij we als Velox onze kennis van duurzaam bouwen, nieuwste technieken, HR en de inzet van personeel bij elkaar brengen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Patrick van Breukelen Financieel Administratief Medewerker
Patrick van Breukelen