NIEUWS
08 juni 2021

8 plaatsen omhoog in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021

Corona als scherprechter, zo kun je 2020 wel samenvatten. De aardverschuiving als gevolg van de coronacrisis legde tot dan toe verborgen zwakten én sterke kanten bloot. Sommige uitzenders kregen harde klappen, anderen hielden zich knap staande of boekten zelfs forse omzetgroei.

Dat blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021. Een jaarlijks gepubliceerd overzicht van de omzetranglijst van uitzend-, detacherings- en projectbureau's van Nederland. Vorig jaar stond Velox nog maar net aan in de lijst (#100), maar dit jaar op plek 92!

Weten hoe we dat deden?

In ons nieuwe Velox Magazine lees je over de toonaangevende projecten waar onze externe collega's aan meewerken. En kom je erachter met welke partners we samenwerken om bijzondere gebouwen uit de grond te stampen en innovatieve installaties aan te leggen in gebouwen.

Meer weten? Vraag 'm hieronder aan!

NIEUW: HET TWEEDE VELOX MAGAZINE!

Lees meer ontwikkelingen in ons gloednieuwe magazine!

Vergaar nieuwe inzichten en lees ervaringen van aannemers als Jaco Duijst van Bosman Bedrijven en van Velox-collega's die werkzaam zijn op projecten als de Schiphol A-pier, de nieuwbouw van het RIVM en de gebiedsontwikkeling in Amsterdam-Noord: Overhoeks.

Ook in deze editie: een interview met niemand minder dan Coen van Oostrom, oprichter en CEO van EDGE en de ontwikkelaar van projecten als Valley, De Rotterdam en EDGE Amsterdam WEST.

Vraag het magazine nu aan en blader er eind deze maand doorheen!

Meer nieuws

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld