Velox Engineering en BOUWINZET bundelen krachten in 2019

Velox Engineering en BOUWINZET, beide specialisten op het gebied van project ondersteunende diensten van (project)organisaties binnen de bouwkolom, gaan in 2019 een intensieve samenwerking aan. Het doel van deze samenwerking is om ervaren en gekwalificeerde professionals op elk niveau binnen de bouw projectmatig in te zetten bij opdrachtgevers door heel Nederland.

Over Velox Engineering

Velox Engineering is een technisch projectenbureau binnen de bouw en installatietechniek. Met meer dan tien jaar ervaring in project ondersteunende diensten zetten zij professionals in deze branche op toonaangevende projecten in heel Nederland. Met een unieke werkwijze gericht op de kerndisciplines binnen de projectketen, kwaliteit/expertise, leveringsbetrouwbaarheid en de beste (tijdelijke)projectsupport. Hierbij kun je denken aan BIM modelleurs, werkvoorbereiders, (hoofd) uitvoerders & projectleiders. Projecten waaraan projectteams/medewerkers van Velox Engineering de afgelopen jaren hebben bijgedragen zijn onder meer Schiphol, de Noord/Zuid lijn en het Erasmus MC.

Over BOUWINZET

BOUWINZET is een specialist op het gebied van bemiddeling van flexibele arbeid in de bouw door vaklieden projectmatig in te zetten bij opdrachtgevers door heel Nederland. Denk hierbij aan timmerlieden, metselaars en hulpkrachten maar ook uitvoerders en projectleiders. Het bedrijf heeft veel ervaring in de bouw en beschikt over grote kennis van het bouwproces. Haar missie is om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van andere ondernemingen. Publicatie datum: 27 februari 2019

Meer nieuws