HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Woningbouw

FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID

Tijdens elke fase van het bouwproces

Wij geven onze partners in woningbouw flexibiliteit én zekerheid. Aan de ene kant door de juiste bouwkundige collega te koppelen aan bijvoorbeeld aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties of adviesbureaus. Maar ook door te begeleiden bij één of alle belangrijke stappen binnen het bouwproces. Van aanbesteding tot contract, van vergunning tot ontwerp, van ontwikkeling tot realisatie en van oplevering tot nazorg.

EEN GOED BEGIN

Voorbereiding is geen half werk

Bouwvoorbereiding zien wij niet als half werk. Het samenstellen van een multidisciplinair projectteam, constructief en bouwkundig advies geven, berekeningen elektrotechnisch en werktuigbouwkundig controleren en aanpassen, begrotingen, planningen en tekenwerk verzorgen, bouw-, sloop- en milieuvergunningen regelen. Alles voordat de eerste paal in de grond gaat leiden wij in goede banen.

Optimale bezetting

En maximaal resultaat

Tijdens de bouw begeleiden wij het hele proces. Met directievoerders die gerenommeerde projecten op de teller hebben en als geen ander bouwprocessen begrijpen. Met toezichthouders die de kwaliteit bewaken en het werk van onze experts en aannemers beoordelen. Wij zorgen voor optimale bezetting tijdens de bouw, op elke discipline – van Werkvoorbereider tot Engineer. Bewaken de voortgang en houden alle betrokkenen op de hoogte van het verloop.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld