HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Werktuigbouwkunde

EREWOORD

Vertrouw op flexibiliteit en zekerheid

Ambitieuze installatieprojecten waarbij verschillende technische disciplines samenkomen vragen om flexibiliteit en zekerheid. Onze opdrachtgevers kunnen altijd en overal rekenen op onze technische collega’s. Wij stroomlijnen processen met de juiste mensen, advies en begeleiding. Van de allereerste stap tot de definitieve oplevering.

VERHELDERENDE VOORBEREIDING

Dat eisen complexe installaties

Complexe installaties eisen een verhelderende voorbereiding. Daarom kun je ook op ons rekenen als het gaat om het opstellen van een PvE en het maken van berekeningen, zoals transmissie, koellast en ventilatie. Maar ook zorgen wij dat de installaties echt voor 100% passen binnen het bouwkundig ontwerp. Wij maken het voorontwerp en beoordelen het definitieve ontwerp. En zorgen dat het juiste technische multidisciplinaire projectteam voor je klaarstaat.

Optimale bezetting, maximaal resultaat

Wij bewaken voortgang en kwaliteit

Van optimale bezetting tot maximaal resultaat. Dat is de route die je met ons volgt. Onze directievoerders begeleiden het hele installatieproces. Onze toezichthouders bewaken de kwaliteit van installateurs en de technische vakmeesters die wij voor je inzetten. Zoals Engineers Werktuigbouwkunde en Werkvoorbereiders Werktuigbouwkunde. Wij zorgen voor een soepele voortgang en houden iedereen op de hoogte.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.