HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Utiliteitsbouw

FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID

Voor, tijdens en na de bouw

Projecten die altijd doorgaan dankzij de inzet van onze collega’s. Onze partners, zoals adviesbureaus, overheden en projectontwikkelaars profiteren van die flexibiliteit en zekerheid. Ook vóór en na de bouw zijn wij graag het rustpunt. Wij begeleiden bij elke fase. Denk aan aanbesteding, contracten, ontwerp, oplevering en nazorg.

Ons werk in de voorbereiding

Een belangrijk fundament

Veel van ons werk is onzichtbaar. Wij stellen multidisciplinaire projectteams samen, geven constructief en bouwkundig advies, regelen alle vergunningen die nodig zijn en bekijken berekeningen door een elektrotechnische en werktuigbouwkundige bril. Zo leggen wij een belangrijk fundament voor elk succesvol project in utiliteitsbouw.

Alles en iedereen op de juiste plaats

Optimale bezetting, maximaal resultaat

Directievoerders die het gehele bouwproces in goede banen leiden. Professionals als Werkvoorbereiders en Engineers die voor optimale bezetting zorgen, hoe lang dan ook. Toezichthouders die al het werk tijdens de bouw – van aannemers maar ook van onze professionals – beoordelen. Wij houden het overzicht, bewaken de kwaliteit en zetten alles en iedereen op de juiste plaats. En zorgen dat alle betrokkenen op de hoogte blijven van elke stap binnen het project.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld