HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Kabels en leidingen

ALLES OF EEN STAPJE

Laat dat maar aan ons over

(Semi-)overheden en adviesbureaus ondersteunen wij voor, tijdens en na ingrijpende kabel- en leidingopdrachten. Omdat wij connecties weten te maken tussen onze technische mensen en het project. Of het nu gaat om aanleggen, inrichten of verleggen van een ondergrondse infrastructuur. Of om het beheren of onderhouden ervan: wij halen graag alles uit onze mensen, kennis en ervaring. Of we nu alles doen of een stapje in het project.

Een zorgeloos begin

Omdat ons werk vroeg start

Voordat de ondergrondse werkzaamheden beginnen, is ons werk al lang gestart. Zo helpen wij opdrachtgevers ook met beleid en onderzoek, advies, analyses en coördinatie. En begrotingen, planningen, vergunningen en ontwerpen. Onze voorzorg zorgt voor een zorgeloos begin.

Iedereen op z’n plek

En iedereen op de hoogte

Wij koppelen optimale bezetting aan maximaal resultaat. Met een multidisciplinair projectteam. Zo beschikken wij over directievoerders die alles in goede banen leiden. Onze toezichthouders controleren het werk van onze experts en externe. Wij leveren topmensen – van Werkvoorbereider tot Engineer, bewaken het hele proces en houden alle medewerkers en belanghebbenden op de hoogte.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld