HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Expertises Infrastructuur

HET PROCES GAAT DOOR

Die zekerheid heb je

Opdrachtgevers vertrouwen complexe infrastructurele projecten aan ons toe. Omdat wij oog hebben voor project én omgeving. Wij koppelen onze civieltechnische experts aan het project, maar maken ook de koppeling met de omgeving. Zodat het proces doorgaat en gebruikers en omwonenden er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Wij bewaren de rust tijdens voorbereiding, ontwerp, realisatie en oplevering.

Starten maar

Ook met de voorbereiding zit het goed

Infrastructurele projecten zijn in het oog springend. Maar veel werk is al verzet voordat het werk zichtbaar wordt. Zo maken wij constructieve berekeningen en tekeningen. Wij voeren onderzoeken uit, zijn er voor het vergunningstraject en brengen een multidisciplinair projectteam bij elkaar. Starten maar.

Infrastructuur eist het maximale

Goed dat wij daar altijd voor gaan

Infrastructuur eist het maximale van kwaliteit en veiligheid. Hier moet héél Nederland op kunnen bouwen. Dankzij het toezicht van onze directievoerders, de beoordeling van onze toezichthouders en het werk van onze civieltechnische experts zit het met die kwaliteit en veiligheid meer dan goed. Wij gaan voor maximaal resultaat. In elke stap van het project.

Onze expertises

Met onze expertises maken wij van elk complex project een succes

Contact

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld